Ayten Tekışık İlkokulu

Vizyon: Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0546 848 0803

WEB - https://aytentekisikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇEKÖY KÖYÜ BAHÇEKÖY/5 SK. NO 2 KARLIOVA / BİNGÖL

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI

Yerleşim Yeri - Öğretmenlerin ilçe merkezinden köye gidiş - geliş imkanları olduğundan dolayı bütün öğretmenler günübirlik servisle gelip ilçeye dönmektedir. Köyde sınırlı sayıda kiralık ev vardır.

Adres - BAHÇEKÖY KÖYÜ BAHÇEKÖY/5 SK. NO 2 KARLIOVA / BİNGÖL

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 18 KM, İL MERKEZİNE 60 KM.